Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Geberit FlowFit forsyningssystem

Hjelm & Henriksen har lige færdiggjort deres første projekt i Århus med Geberit FlowFit forsyningssystemet.

Da lejlighederne i etagebyggeriet Vestervang skulle have udskiftet alle brugsvandsrør i kælderen, faldt valget på Geberit FlowFit. Christian Hjelm Henriksen fra Hjelm & Henriksen har været meget tilfreds med at arbejde med det nye system:

Det er altid spændende at arbejde med nye produkter, men FlowFit har overrasket positivt. Vi havde ikke meget plads ved udskiftningen af rør i lejlighedskomplekset, men det var ikke noget problem med FlowFit. Det har også været tidsbesparende for os at bruge i forhold til andre systemer, fordi man kun skal bruge to forskellige bakker ved presning.

Geberit har hjulpet med produkttræningen inden projektet, så vi var sikre på, at alle spørgsmål var besvaret, inden igangsættelsen.

Projektet er leveret i samarbejde med Sanistål A/S og Simon Skjoldborg Isaksen

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.