Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Energi og energioptimering

Hos Bedre Energi Aarhus – Hjelm & Henriksen A/S er vi eksperter i alt indenfor energi, herunder flere forskellige energiløsninger, opvarmningsmuligheder, energitjek og vejledning. Vi tilbyder en lang række forskellige løsninger og vejledning omkring alternative energikilder til din bolig. Vi arbejder i områderne omkring Aarhus. Du kan derfor være heldig at spotte vores biler i og omkring det nordlige Aarhus omkring Egå, Risskov og Lystrup. Tilmed har vi også meget arbejde i den vestlige del af Aarhus omkring Tilst og Åbyhøj, men du kan også finde os i Højbjerg hvor vi laver utrolig meget energioptimering for private.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe den enkelte kunde med, at finde den helt rigtige energiløsning, der passer til netop deres bolig eller virksomhed. Vi arbejder som en uvildig energivejleder, som betyder, at vi ikke hører under et energiselskab. Du kan derfor være sikker på, at vi vejleder ud fra vores egne erfaringer og vores klare mål om at forbedre din energiøkonomi. Vi kigger på din bolig, hvorefter vi vurderer, hvilke muligheder der er for at energioptimere. I fællesskab finder vi frem til den bedst mulige løsning!

Din lokale energiekspert i Aarhus

Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Energi Aarhus kan vi kalde os for BBA Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at vi har den nødvendige viden, og samtidig besidder de nødvendige arbejdsteknikker, som det kræves for, at kunne opstille samtlige relevante løsninger til netop dig.

Vi ved om nogen, at markedet for energi løbende er i udvikling. Vi sikrer gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS- og energieksperter, at vi løbende er opdateret med den nyeste viden. Det sker primært gennem sparring blandt vores dygtige kollegaer. Ønsker du som kunde at gøre brug af vores dygtige personale til noget energioptimering i Ebeltoft, Kolind eller omegn, så kontakt os gerne for et tilbud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Vi tilbyder service på nye og gamle installationer

Effektiv service uden at gå på kompromis med kvaliteten er ligeledes en af mange fordele, som du får ved valg af os. Vi udfører service på nye og gamle installationer. Det er vigtigt, at man på ingen måder nedprioriterer service på sine anlæg. Årsagen heraf skal findes ud fra, at der er mange penge at spare ved at have et anlæg, som udnytter sine ressourcer optimalt. Med en optimal udnyttelses procent kan det både mærkes på regningen, og samtidig er det også positivt for miljøet.

Bliv klogere på Bedre Energi

Du har her på siden mulighed for at danne og skabe en masse ny information omkring energi. Vi har samlet de væsentligste informationer her på siden, som forhåbentligt kan spare dig for en masse tid samtidig med, at det er med til at skabe et overblik. Hvis du alligevel måtte have spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende og vi står klar til besvarelse af dine spørgsmål. Kontakt os i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Kontakt os til din næste energi opgave

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os gennem et opkald, mail eller ved udfyldelse af kontaktformularen. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores kontorer i Aarhus centrum eller på en af vores andre adresser i Ebeltoft og Kolind.

Vi står klar til at yde den rette energirådgivning uanset hvor du er placeret. Vi servicerer kunder i størstedelen af Østjylland – heriblandt kan nævnes på Djursland, Rønde, Ugelbølle, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling og mange flere byer.

Med den rigtige type af opvarmningsform og energiløsning har du mulighed for at spare penge på din næste varmeregning. Få den nødvendige vejledning til din investering hos Hjem & Henriksen A/S.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Hvilke typer af energiopgaver løser vi?

Herunder kan du se, hvad vi tilbyder vores kunder inden for energi:

Hvis netop din opgave mod forventning ikke skulle være listet ovenstående, så fortvivl ej. Med vores mange års erfaring i bagagen, og hurtig adgang til ny viden, så kan vi med garanti løse din næste energiopgave.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.