Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Specialister i ventilation og klimaanlæg

God ventilation giver et behageligt og sundt indeklima

Et velkonstrueret ventilationssystem genanvender op til 95 % af varmen, bruger kun lidt el, er støjsvagt og diskret. Men mindst lige så vigtigt: Det er godt for allergikere, børn, ja alle, og betyder et farvel til fugtproblemer og risikoen for skimmelsvampe.

Vi tilbyder flere forskellige systemer som, er designet diskrete og har minimal indvirkning på din boligindretning. Fordelene er mange, men hvis vi skal vælge de tre vigtigste, er det:

  1. Frisk luft og varmegenvinding med meget lavt strømforbrug
  2. Diskret og hurtig installation
  3. Sund luft, også med lukkede vinduer
Bedre Bad - Bedre Energi - Bedre indeklima med vores ventilationsløsninger

Energirigtige boliger kræver effektiv og god ventilation

I dag bygges langt de fleste danske bygninger efter energirigtige principper, og er derfor ofte meget tætte og velisolerede. Det er godt, da det betyder mindre varme slipper ud, og energispildet derfor er mindre. Det betyder bare også, at vigtigheden af at få tilført frisk og iltholdig luft er vigtigere end nogensinde. Det gælder i hele bygningen, men det er især vigtigt i rum, som ofte bliver udsat for fugt og damp, såsom badeværelser og køkkener. Det er f.eks. meget vigtigt med en ventilator på badeværelset, hvis ikke der er mulighed for at åbne et vindue og få luftet ud. Det er nemlig vigtigt for det sunde indeklima, at den ”brugte” og ofte meget vandholdige luft bliver ført ud af boligen.

Korrekt ventilation er ikke kun godt og sundt for menneskerne inde i bygningen. Det er også godt for bygningen, da det forebygger fugtskader, svamp og råd. Samtidigt er det også sundt for din økonomi, da brugt og vandholdig luft kræver ekstra energi, når det skal varmes op. Derfor er der gode penge i et sikkert og sundt indeklima, og der er også penge at spare ved at installere korrekt ventilation i bygningen.

Det gode og sunde indeklima forebygger sygdomme

Der findes mange undersøgelser, som dokumenterer at et godt indeklima har stor betydning for den generelle sundhed for beboerne. Forkølelser og andre luftvejslidelser og sygdomme forebygges, når man har et sundt og godt indeklima. Det betyder, at man på arbejdspladsen og i skolen vil kunne reducere fraværet, ved at sikre korrekt ventilation. Det er vigtigt at passe på dig selv, din familie og dine medarbejdere – Kontakt os i dag, og hør om dine ventilationsmuligheder.

Man kan godt argumentere for, at man via naturlige daglige udluftninger vil kunne sikre et bedre indeklima. Det kræver bare, at man kontinuerligt husker at lufte ud 3 gange dagligt i et interval på 5-10 minutter med gennemtræk. Hvor mange af os, kan helt ærligt sige at vi husker det? Især hvis hverdagen er travl, kan dette hurtigt blive et element til glemmekassen. Ved at investere i et veldimensioneret ventilationsanlæg, sikrer du at denne udluftning sker dagligt og automatisk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Få den perfekte løsning

Hvis du er interesseret i en ventilationsløsning, som virkelig sparker røv, så kan du vælge at koble ventilationsanlægget sammen med et klimaanlæg. Læs mere om klimaanlæg ved at trykke her.

Vælger du et ventilationsanlæg med varmegenvinding, altså et indblæsnings- og udsugningsanlæg med varmegenvinding, så kan du få bugt med fugt- og indeklimaproblemerne. Det er nemlig sådan, at et ventilationsanlæg med varmegenvinding har mange fordele. Ud over et bedre indeklima, slipper du for generende støj fra åbne vinduer, det er muligt at filtrere udeluften, og herved slippe for ubehagelige partikler og lugte. Hvis det ikke er nok i sig selv, så får du faktisk også et lavere energiforbrug med varmegenvinding. Altså er det mange fordele at hente, ved at kombinere ventilationsanlægget med et klimaanlæg.

Læs mere om energiløsninger:

Hvis du er interesseret i at læse om andre energiløsninger, så har vi samlet en række sider med information herunder. Her kan du indledningsvist få svaret på nogle af de mere generelle spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.