Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Service på VVS-installationer

Et trimmet og velkørende anlæg – uden driftsstop

Hjelm & Henriksen VVS, Bedre Bad – Bedre Energi i Aarhus tilbyder serviceeftersyn på alle former for anlæg inden for VVS- installationer. Uanset størrelsen eller omfanget af installationen, så kan du forvente den samme høje engagement. Vi tilbyder effektiv servicering uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Optimal ydeevne og forebyggelse af driftstop

Med sådanne eftersyn og service er din virksomhed sikret anlæg med optimal ydeevne og en sikring mod pludselige nedbrud og driftsstop – med tab af produktion til følge. Der er altså penge at spare ved at have et velfungerende anlæg.

Vores veluddannede serviceteknikere udfører eftersyn på VVS-installationer efter højeste standard og bliver løbende efteruddannet for, at vi altid kan tilbyde dig en af markedets bedste ydelser. Vi har stor fokus på kundetilfredshed, som vi mener bliver skabt gennem kyndig ekspert rådgivning, og troværdighed gennem løsning af opgaver i aller højeste kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Her tilbyder vi service

Vi yder autoriseret VVS arbejde i Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg.

Hvis din virksomhed skulle have placering udenfor disse områder, så skal du ikke fortvivle. Vi kunne aldrig drømme om, at lade vores kunde være i stikken. Vi kører derfor gerne langt for dig. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Faktisk behøver vi oftest ikke køre så langt, eftersom at vi har afdelinger i EBeltoft, Kolind, Aarhus C og Aarhus N. Det betyder at vi dækker en stor del af Aarhus og den nordlige del af Aarhus. Du kan derfor næsten altid være sikker på at vi kan komme hurtigt ud til en opgave.

Et nyt anlæg kræver også service

Selvom anlægget er nyt, så kræver det stadig regelmæssig service. Årsagen heraf skal findes ud fra, at anlægget er i brug mange timer om dagen. Det kan derfor ikke undgås, at visse komponenter og dele bliver udsat for slitage. Hvis ikke disse komponenter og dele bliver udskiftet, så kan det have store efterfølgende konsekvenser. Det kan blandt andet medføre driftsstop, eller store udskiftnings- og reparationsomkostninger i fremtiden.

Med et serviceeftersyn gennem Hjem & Henriksen A/S slipper du for bekymringerne. Vi tager selv kontakt til dig, når det er tid til eftersyn af dine installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Spar penge med en serviceaftale

Når du vælger Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus C, som din professionelle samarbejdspartner til løsning af service af dine anlæg og installationer, så har du mulighed for at spare penge i det lange løb. Med velfungerende installationer undgår du driftsstop, hvor du ligeledes har mulighed for at optimere anvendelsen af ressourcerne. Det er både godt for miljøet og regningerne.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Fokus på individuelle behov

Hos os er virksomhedernes individuelle behov i fokus fra første dag, og gennem hele samarbejdsperioden. Vi ved om nogen, at både virksomheder og mennesker har forskellige behov, og derfor kræver det også skræddersyede serviceaftaler. Vi planlægger og tilrettelægger vores service efter vores kunders ønsker, så vi er til så lidt gene som muligt.

01
01

Lav en plan over optimeringsmuligheder

Kontakt os for et serviceeftersyn og få udarbejdet en plan, hvor Hjelm & Henriksen VVS kommer med forslag til eventuelle forbedringer og optimeringsmuligheder af virksomhedens vvs-instatallationer.

Ring til os og hør mere.

Vi ser frem til at høre fra dig, og hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så står vi altid klar til besvarelse af disse. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus C er vi altid imødekommende, og er til rådighed for dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.