Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

VVS specialisten til erhvervslivet

Specialviden inden for VVS til fordel for dig og din virksomhed

Hjelm & Henriksen VVS – Bedre Bad – Bedre Energi i Aarhus er VVS specialisten, når det gælder installation og projektering af moderne energirigtige varme- og vandinstallationer, altså VVS-installationer. Og det gælder lige fra radiatortermostater og toiletter. Til de helt store kedler. Vi har afdelinger i Ebeltoft, Kolind, Aarhus C og Aarhus N. Vi kan dermed også dække et stort område hvis der skulle være brug for akut VVS hjælp. Vi kører ofte i Hinnerup, Hadsten, Mårslet og det centrale Århus. Så hvis du ser en af vores biler og samtidig mangler assistance, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis vi alligevel er i området kan vi hjælpe dig også.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Effektive VVS-løsninger til Erhverv

Brug os – og se, hvordan den konstruktive dialog kan føre til den helt rigtige og lønsomme løsning for din virksomhed inden for VVS. Tag fat i Hjelm & Henriksen VVS hvis du ønsker hjælp til dine erhvervs lejemåls VVS-løsninger. Vi laver det meste indenfor VVS til dit firma og vi kan hjælpe med alt du ønsker. Det kan være de helt små lavpraktiske installationer eller reparationer som for eksempel et stoppet afløb på badeværelset eller i køkkenet. Det kan tilmed også være et stoppet toilet og det skal jo som bekendt løses hurtigst muligt. Oplever du problemer med dette eller et andet presserende VVS problem, så må du endelig ikke tøve med at kontakte Hjelm & Henriksen pr. tlf. eller mail. Du finder vores kontakt oplysninger lige her.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Små ændringer og store besparelser

Vil du energioptimere, så behøver det ikke at betyde de helt store indgreb. Eksempelvis kan en præcis indregulering af varmeanlægget ofte bidrage med gode besparelser.

  • Ofte kan forbruget reduceres op til 30% blot ved optimering af anlægget!
  • Sparetoiletter med lille og stort skyl

Her løser vi kundernes VVS-opgaver

Vi udfører VVS-opgaver for vores erhvervskunder i Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksbjerg. Står din lokation ikke på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan være vi sagtens kan servicere din virksomhed alligevel.

Udover dette har vi afdelinger i Ebeltoft, Kolind og Århus. Så har du brug for at den lokale VVS’er kommer ud og kigger på en opgave i firmaet, så ring til os. Vi dækker bredt og kan rykke hurtigt ud hvis behovet er for det. Vandskader, toiletter der løber, stoppede toiletter. Lige meget hvad så kommer Hjelm-Henriksen VVS og løser opgaven på erhvervsejendommen eller erhvervslejemålet. Du er afhængig af at din virksomhed fungerer og derfor er det så vigtigt at alle VVS installationer fungerer. Det kan vi hjælpe dig med – både reparationer, men også forudgående service af dine installationer.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.