Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Blikarbejde

Hos Bedre Bad & Energi Aarhus – Hjelm & Henriksen VVS udfører vi moderne og effektivt blikkenslagerarbejde, baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker. Vi løser alle opgaver inden for blikarbejde, fra tagrender til moderne butiks- og bygningsdesign.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Holdbarhed og funktionalitet

Zink, kobber og aluminium er nogle af de materialer, vi arbejder med. Ud over en lang holdbarhed og “selvhelende” overflade, er zink et materiale, som genanvendes næsten 100%. For os er det ikke blot funktionalitet og holdbarhed, der tæller, men også æstetik og design. Samarbejdet mellem dygtige fagfolk og kreative arkitekter giver nogle imponerende, fleksible og flotte løsninger.

Med zink eller kobber kan du give din facade en flot finish og samtidig give din familie eller dine ansatte tætte og sunde rammer. Sparring med dygtige fagfolk og design af specialløsninger giver dig mulighed for at tilføre din ejendom den helt rigtige profil. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på ny facade eller andet blikarbejde til virksomheden eller privat. Vores dygtige blikkenslagere er klar til at udføre opgaven og sikre dig det kvalitetsresultat du forventer.

Vi udfører alle former for blikarbejde af høj kvalitet herunder:

  • Montering, udskiftning og reparation af tagrender og tagnedløb
  • Beklædning af kviste og tage
  • Inddækning af skotrender og skorstene.
  • Facader
Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Blikkenslager opgaverne løses med materialerne:

  • Zink
  • Kobber
  • Aluminium
  • Stål
  • Skifer

Alle blikkenslager-opgaver løses af vores veluddannede medarbejdere, der med stor kendskab til materialerne skaber de unikke løsninger. Blikarbejdet udføres i og omkring Aarhus, Hinnerup og Hadsten eksempelvis, så ring gerne for en snak omkring mulig facadeinddækning eller noget blikarbejde generelt. Vi har også afdelinger i Ebeltoft, Lystrup og Kolind. Derfor kan du også booke Hjelm & Henriksen til en blikopgave i og omkring Djursland hvor vi servicerer en stor del af vores faste kunder. Vi er dog altid klar til at servicere nye kunder med noget godt blikarbejde og derfor kan du også trygt ringe til os på tlf. Vi kører ofte i Århus centrum så har du en hasteopgave eller vil gerne have os forbi til et hurtigt kig på blikkeslagerarbejdet, så ring endelig til os og vi skal gøre vores bedste for at servicere dig hurtigst muligt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.