Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Ledige stillinger

Vi er et moderne VVS firma med stolte traditioner. Alle vores medarbejdere er faguddannede, opdaterede via efteruddannelser og meget serviceorienterede i forhold til kunderne. Som ansat hos Bedre Bad – Bedre Energi – Hjelm Henriksen A/S har du gode udviklingsmuligheder i vores frie og uformelle miljø.

Vi har desværre pt. ingen ledige stillinger.

Vi udvider vores team i Ebeltoft

Er du den VVS-montør, vi leder efter til vores Ebeltoft afdeling? Vi søger en VVS-montør med enestående faglige kompetencer og en passion for kundeservice til vores team i afdeling. Du vil blive en værdsat del af vores dedikerede team i en anerkendt VVS-virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er i topklasse.

Uopfordrede stillinger

Vi er altid interesseret i dygtige fagfolk, som kan medvirke til den fortsatte og løbende udvikling af vores firma.

Vi tager derfor meget gerne imod din uopfordrede ansøgning. Måske kan du overbevise os om, at du lige har det, som vi faktisk står og mangler. Din ansøgning vil blive behandlet seriøst og fortroligt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.