Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Firmaprofil

Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus får du altid et højt niveau inden for VVS håndværket. Vi løser alle former for traditionelle VVS- og blikkenslager opgaver. Hos os vil du kunne få masser af inspiration til dit badeværelse og rådgivning om den rette energiløsning til din bolig. Og god service er en selvfølge!

Kvaliteten er i top og udført med høj faglig kompetence, og så har vi en gammeldags opfattelse af god service: Vi kommer til tiden, og naturligvis rydder vi op efter os, inden vi går.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Tag os med på råd

Vi har mange års erfaring og hjælper med at finde den optimale løsning. Du kan bl.a. finde mere inspiration her på siden, eller kontakte os for fx et gratis Badtjek, hvor går dine muligheder og idéer igennem.

Derfor skal du vælge Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus

Hos os er kvaliteten i orden. Vi overholder vores aftaler, og skulle der opstå et problem, tager vi det alvorligt og løser det omgående.

Vores medarbejdere efteruddannes løbende, og dermed sikrer vi os, at niveauet forbliver højt. Hjelm & Henriksen er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi og DS. Det er din garanti for kvaliteten i alt, hvad vi gør.

Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus har i 2015 opnået ratingen AAA®. Kun 3,8% af samtlige danske regnskabspligtige selskaber har opnået denne høje soliditets og kreditvurdering. I 2014, 2015 og 2016 udnævnt til Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen. Ønsker du at gøre brug af vores dygtige personale til en VVS opgave eller måske ønsker du at få kigget på dit energiniveau, herunder din varmeregning, vandregning eller elregning. Til det kan vores dygtige teknikkere løse diverse opgaver. Vi har afdelinger i Ebeltfot, Kolind, Aarhus og Lystrup og arbejder ofte i den sydlige del af Aarhus herunder Højbjerg. Derudover arbejder vi også i Tilst, Åbyhøj, Hasselager, Egå, Risskov og Djurslands regionen.

Din VVS-installatør med mange års erfaring

Hertil har vi gennem vores mange år i byggebranchen opnået stor viden og ekspertise inden for faget. Vi kender byggeprocessen i alle dens faser, og kan strukturere arbejdet, så den bedst mulige løsning opnås – også økonomisk!

Vi lægger vægt på at udføre et ordentligt stykke arbejde – til den aftalte tid og til den aftalte pris. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde i respekt for kundernes ønsker og behov, så det færdige resultat kan nydes i mange år fremover.

Vi er desuden Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket giver dig en sikkerhed for den nyeste viden inden for muligheder og lovgivning, ud over selvfølgelig et højt fagligt niveau!

Vi er på forkant med alt vvs arbejde, specielt varme

  • Varmeanlæg: Naturgas, fjernvarme, varmepumpe, vedvarende og meget mere
  • Badeværelser
  • Nyt badeværelse
  • Bademiljø
  • Renovering af badeværelse
  • Totalløsning
  • Generel VVS

Kontakt Hjelm-Henriksen VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus

Vi løser VVS projekter i nærområdet: Hele Djursland herunder, Ebeltoft, Kolind og Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksbjerg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.