Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Gulvvarme

Gulvvarme er efterhånden et must i de fleste hjem, og det er der ikke noget at sige til, for udover varme fødder om morgenen, så vil du opleve, at der faktisk også er mange andre fordele at indhente ved gulvvarme:

  • En jævn opvarmning
  • Spar penge ved mindre varmeforbrug
  • Energibesparende varmeløsning
  • Indretning uden at skulle tage hensyn til radiatorer

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

En ændring der kan mærkes

Den jævne fordeling af varmen er ikke kun behagelig, men giver også en væsentlig besparelse på varmeregningen. Det skyldes at den jævne varmefordeling, gør at rummet føltes varmere end det reelt er. Et eksempel: et rum opvarmet med gulvvarme til 20 grader føltes som 22 grader. Det er ikke matematik på et højere niveau at udregne, at en reduktion en opvarmning på 2 grader, gør en markant forskel i varmeforbruget. Dette kan til dels lade sig gøre, fordi at ved gulvvarmen kommer varmen fra gulvet og siver op ad. Derfor giver det faktisk slet ingen mening med de gammeldags radiatorer, som var placeret oppe ved loftet.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Er det dyrt at have gulvvarme?

Den generelle opfattelse blandt danskerne, er at gulvvarme er urimeligt dyrt at få installeret. I realiteten er det en fuldstændig forkert opfattelse. Gamle gulvvarmeanlæg var rigtignok dyre at implementere, men med nutidens teknologiske fremskridt er det derimod meget overkommeligt. Det som reelt betyder noget for varmeregningen i dag, er husets isoleringsgrad, og hvor godt huset er bygget. Her tænkes der på om, der er mange sprækker, revner og generelt dårligt isolerede hjørner (også kaldet kuldebroer). Alle disse faktorer påvirker nemlig varmeregningen meget negativt.

Vi har her hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus stor erfaring med installation af gulvvarmeanlæg. Vi sikrer dig et korrekt installeret anlæg, som giver dig det optimale varme og energiforbrug. Vores vandbaserede gulvvarmeanlæg er billige i drift og mere miljø- og energirigtigt.

Hvis du har brug for hjælp til at overskue om gulvvarme er det rigtig valg for dig og det som passer din bolig bedst, så kontakt os. Vi tilbyder et energitjek, som kan give dig det fulde overblik over din boligs energisituation.

Vi er specialister i gulvvarmesystemer fra Danfoss

Vi er specialister i gulvvarme-systemer fra Danfoss

Vi har stor specialviden inden for Danfoss gulvvarmeløsningerne. Derfor kan vi tilbyder hjælp til installering, service, fejlfinding og reparation af eksempelvis Danfoss Icon eller Danfoss Link systemerne. Vores erfaring med Danfoss gulvvarmestyring er, at vores kunder får et solid løsning med langvarig effekt – med andre ord, en god langsigtet investering i hjemmet.

Er du i tvivl om hvilket gulvvarmesystem du skal vælge? Så ring til os på tlf. 23 23 24 62 og lade os tage en uforpligtende snak om de moderne gulvvarmesystemer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss Ally gulvvarme app

Nemt, effektivt og fjernstyret

Med Danfoss Link™ får du et trådløst, programmerbart varmestyringssystem, som passer til enfamiliehuse på op til 300 m2. Du får fuld fleksibilitet til fingerspidserne, da varmen kan styres fra ét centralt panel eller rum for rum, alt efter hvad du foretrækker.

Sammen med den nye Danfoss Link™ App får du desuden komplet kontrol over din gulvvarme med kun ét tryk på din smartphone, uanset hvor du befinder dig henne i verden. Det er altså slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen.

01
01
Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Vi er ajourført inden for de nyeste gulvvarmeløsninger

Hos Hjelm & Henriksen VVS er vi altid opdaterede omkring de nyeste teknikker, anlæg og metoder inden for energi og opvarmningsformer. Uanset opvarmningstype kan du være sikker på, at vi er opdaterede på området så vi kan give dig den bedste rådgivning. Vi er uddannet Certificerede Energivejledere, hvor vi har dygtiggjort os og fået en indsigt i de nyeste teknologier og den dybeste specialviden inden for bl.a. energiområdet.

Kontakt os for hjælp

Du kan trygt overlade din gulvvarme-installation til Hjelm & Henriksen VVS. Vi har mange års erfaring og er eksperter på området.Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 23 23 24 62 eller send en mail på kontor@hjelm-henriksen.dk.

Vi installerer gulvvarme i områderne omkring Aarhus og omegn, herunder Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Samt hele Djursland herunder Ebeltoft og Kolind.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.