Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Din professionelle erhvervspartner inden for vvs og blik

Hjelm & Henriksen VVS – Bedre Bad Aarhus har gennem en årrække serviceret erhvervskunder inden for ventilation, VVS, energioptimering og blikkenslager arbejde

Vi udfører ventilation, indeklima, klimaanlæg, VVS, trykluft, gas, procesudsugning med mere. Udover at skabe sikre effektive og driftssikre installationer, så har vi fokus på brugervenlighed og komfort. Vi servicerer alle vores erhvervskunder i og omring Aarhus. Primært finder du os måske i og omkring områderne: Egå, Lystryp, Risskov, Højbjerg, Tilst og Åbyhøj, men vi kommer gerne ud til netop dig og din virksomhed.

Din pålidelig partner indenfor VVS

Som du kan læse så servicerer vi mange firmaer og erhvervsbygninger på VVS og energioptimeringsdelen. Vi kommer gerne ud og tager en snak og aftaler efterfølgende hvad der skal ske. Du ser primært vores biler i Aarhus S, Aarhus V og Aarhus N, hvor vi har meget af vores erhvervs service i Egå, Lystrup, Risskov, Åbyhøj, Tilst og Højbjerg.

Udover hvor vi arbejder, så har vi også fysisk afdeling i Kolind, Ebeltoft og Aarhus. Så har du brug for sparring og vil mødes ansigt til ansigt så kørforbi og få en kop kaffe og en snak med os.

  • VVS – ude som inde
  • Trykluft
  • Anlæg og installationer inden for gas
  • Procesudsugning
  • Ventilation og indeklima
  • Blikarbejde

For flere virksomheder fungerer vi endvidere som fast servicepartner inden for de nævnte områder. Vores kunder er beliggende i Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Men står dit område ikke nævnt, så kontakt os bare. Vi kommer gerne ud og hjælper med at løse en opgave.

Endvidere er det værd at nævne at hvis du skulle mangle en VVS-er eller en indeklimakonsulent til din virksomhed i og omkring Ebeltoft, Kolind, Rønde og Ugelbølle eksempelvis, så kan vi også hjælpe dig der. Vi holder nemlig også til i disse byer med fast base. Så du er velkommen til at kontakte Hjelm & Henriksen for at få en uvildig vurdering af dit firmas indeklima eller VVS konstellation.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.