Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Fjernvarme og service til private boliger

Hos Bedre Bad og Energi Århus C – Hjelm & Henriksen VVS A/S får du den bedste vejledning omkring installation og renovering af varmeanlæg. Vi går op i, at levere de bedste løsninger til vores kunder, men hvad er en god løsning? Vi mener at fjernvarme er en af de bedste løsninger på markedet. Den sikrer en effektiv og økonomisk drift, som er nem at vedligeholde. Hvis du bor i et område med fjernvarme, kan du i de fleste tilfælde omlægge til fjernvarme. Dit hus skal tilsluttes fjernvarmenettet med en stikledning, som fører varmt vand til og fra dit hus. Det afkølede returvand sendes tilbage til fjernvarmeværket, hvor proceduren gentages.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Danmarks miljøvenlige opvarmningsløsning

Fjernvarme er den mest populære opvarmningsform i Danmark. Med et fjernvarmeanlæg får du en billig og miljøvenlig opvarmning, der både er effektiv og funktionel. Typisk kommer varmen fra en afbrænding af affald og overskudsvarme fra produktion af elektricitet. Det er derfor den oplagte løsning, hvis du ønsker et anlæg der udleder meget lidt CO2 i forhold til andre opvarmningsformer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Fjernvarme er en populær opvarmningsløsning med flere fordele:

 • Økonomisk og miljøvenlig drift: Fjernvarme genererer varme gennem affaldsforbrænding og overskudsvarme, hvilket betyder lave driftsomkostninger og minimal CO2-udledning.
 • Let installation og tilslutning: Hvis dit område er tilsluttet fjernvarmenettet, er det nemt at tilslutte dit hus. Du undgår bekymringer om individuel brændstofhåndtering og vedligeholdelse af en separat varmekilde.
 • Pålidelig opvarmning: Fjernvarmeværkerne sørger for stabil og pålidelig opvarmning uden individuel vedligeholdelse eller bekymringer om brændstofforsyning.
 • Professionel service og ekspertise: Vores erfarne team tilbyder omfattende service til fjernvarmeanlæg, herunder vedligeholdelse, renovering og installation, uanset størrelsen på anlægget.
 • Besparelser ved optimering: Selv med eksisterende fjernvarme kan der opnås yderligere besparelser ved at optimere anlægget med opgraderinger af komponenter som termostatventiler, cirkulationspumper og isolering af varmerør.

Fjernvarme er en pålidelig og effektiv løsning til opvarmning af private boliger. Kontakt os for mere information om fjernvarme og hvordan vi kan hjælpe med din opvarmningsløsning.

Servicering og installation af fjernvarme

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus har vi stor ekspertise inden for mange forskellige fjernvarmeanlæg. Vi tilbyder følgende:

 • Servicering og vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg i drift.
 • Renovering af et eksisterende anlæg.
 • Installation af nye fjernvarmeanlæg – Både små og store.

Du skal vælge os som din samarbejdspartner, hvis du ønsker en erfaren og ærlig fjernvarmespecialist. Vi har mange år i branchen, og har derfor en helt specifik ekspertise i korrekt installation og servicering af fjernvarmeanlæg. Uanset om du er en privatperson med fjernvarme til opvarmning af boligen, eller om du er en erhvervskunde, så har vi styr på den helt rigtige håndtering af anlæggene. Skulle du være interesseret i andre energikilder, så kan vi også være behjælpelige med det. Nederst på siden finder du en række af links, som henviser til vores andre ekspertiseområder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Spar penge ved optimering af fjernvarmeanlæg

Hvis du allerede benytter fjernvarme, kan det være en rigtig god idé at overveje en gennemgang af dit anlæg for at optimere driften mest muligt. Et velfungerende fjernvarmeanlæg kan nemlig skabe store besparelser.

 • Nye ventiler:
  Har du et ældre fjernvarmeanlæg, og her snakker vi om 10-15 år gammelt, så måler termostatventilerne kun vandtemperaturen i rørene, og ikke på rumtemperaturen. Det kan godt gå hen og blive en bekostelig affære. Derfor er der typisk gode penge at spare, ved at skifte de gamle termostater og ventiler ud med nye, så du opnår en bedre styring af varmen.
 • Manuelle gulvvarmeventiler
  Bør udskiftes til termostater eller elektronisk styring
 • A-mærke
  Få en A-mærket cirkulationspumpe
 • Ny varmtvandsbeholder/veksler
 • Isoler varmerørene
  Er der huller i isoleringen af varmerørene, fiser varmen lige ud, og du ender med at betale for varme, som du slet ikke for gavn af.
 • Vejrkompenseringsanlæg
  Med et vejrkompenseringsanlæg kan du spare om til 10-15 % extra på varmeregningen.

Hovedsageligt kan man næsten altid spare penge, ved en modernisering af det gamle fjernvarmeanlæg. Er du i tvivl om dit anlæg trænger til en modernisering, så kontakt os, og få foretaget et energitjek af dine installationer.

Et Fjernvarmeeftersyn kan hurtigt betale sig

På baggrund af vores mange års erfaring med fjernvarmeanlægget anbefaler vi, at du får et lavet eftersyn/service af dit fjernvarmeanlæg jævnligt. Det mest optimale vil være én gang om året, eller som minimum hvert andet år. Ved at få gennemgået din fjernvarmeinstallation, sikrer du at anlæggets drift altid fungere optimalt. Dermed går ingen energi tabt og du sparer i sidste ende penge på varmeregningen.

Det kan bedre betale sig at få vedligeholdt dit fjernvarmeanlæg løbende gennem en serviceordning i stedet for at skulle have repareret anlægget, når først skaden er sket. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Når du vælger en serviceordning hos os, er du garanteret en service af den højeste kvalitet. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inden for deres arbejdsområde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.