Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

VVS-installatør i Aarhus og omegn

Om Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus

Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus er din lokale VVS-installatør, som er specialister inden for udvikling og gennemførelse af badeværelser – både renovering og totalløsninger, samt komplette indretningsløsninger i boligen – eksempelvis bryggers, køkken og kælder. Vores kompetencer bliver også anvendt i forbindelse med etablering af tilbygninger og større renoveringsopgaver.

Kompetent VVS-service

Herudover løses traditionelle VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og energioptimering. Vi udfører opgaver i hele Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksbjerg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Personlig service

Derudover har Hjelm & Henriksen kontorer i Ebeltoft og Kolind hvor du kan møde os ansigt til ansigt og få en uvildig vurdering af den opgave du ønsker løst af os. Vi opererer indenfor Energi, VVS og Sanitet og Blikarbejde. Du kan trygt tage fat i os og vi hjælper dig gerne med at løse opgaven til perfektion.

Læs mere her om vores kompetencer indenfor energi eller vvs og sanitet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.