Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

VVS Døgnvagt

Har du et akut problem med vand, varme eller sanitet, så kontakt os. Vi har døgnvagt og hjælper med alle problemer.

  • Er der sprunget et vandrør?
  • Svigter varmen?
  • Eller har du andre akutte VVS problemer?

Uanset omfanget eller størrelsen af dit akutte problem, så står vi klar til løsning. Du kommer i kontakt med os ved at ringe på nedenstående telefon.

Så skal du blot ringe på 23 23 24 62. Her igennem bliver du guidet.

Bemærk: Et vagtudkald er altid forbundet med ekstraomkostninger.
Der bliver faktureret for 1 vagt udkald. Forhøjet time takst og altid min. 1 time. Samt for servicebil og materialer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Du kan trygt stole på os

Et akut problem planlægger sjældent sig selv, og kan ske på alle tider af døgnet, også udenfor vores normale arbejdstid. Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus C kunne vi aldrig drømme om, at lade vores kunder være i stikken med deres akutte problemer, derfor tilbyder vi døgnvagt.

Uanset tidspunktet af døgnet, så kan du forvente den samme høje service og engagement. Vi har altid kunden i fokus, og løser opgaverne til de lavest mulige omkostninger for dig.

Hvis du ringer til vores døgnvagt, så kan du med fordel forsøge så vidt muligt at forklare opgavens omfang og størrelse. På den måde har vi mulighed for at danne os et overblik inden vi overhovedet er kommet frem. Det medfører en mere effektiv løsning af problemer, så du fortsat kan nyde din aften eller sove trygt om natten.

Kontakt Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus

Vi yder døgnvagt inden for alle VVS opgaver i nærområdet: Hele Djursland herunder, Ebeltoft, Kolind og Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.