Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Vandvarmere og varmevekslere

Nem adgang til billigt og varmt vand

Med en vandvarmer eller varmeveksler har du altid adgang til varmt vand i dit hjem. Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi igennem mange år specialiseret os indenfor effektiv opvarmning af brugsvand med varmevekslere og vandvarmere.

Bedre Bad Bedre Energi varmtvandsbeholder fra Metro Therm

Vandvarmere fra Metro Therm

Er din vandvarmer ikke længere funktionsdygtig? Så kan vi trygt anbefale Metro Therm, som er eksperter i fremstilling af vandvarmere. Med en vandvarmer fra Metro Therm er du sikret en økonomisk og innovativ løsning der holder i mange år frem.

Metro Therm el-vandvarmer med Smart Control

Med en el-vandvarmer med Smart Control opvarmer du kun den mængde vand, der skal bruges. Smart Control er en intelligent styring, der aflæser det faktiske forbrugsmønster i husholdningens vandforbrug, og varmer dermed kun det vand op, der skal bruges til den rette tid. Det er der mange fordele ved:

  • Det sparer energi – og du sparer dermed på varmeregningen
  • Der er altid tilstrækkeligt med varmt vand til hele familien – slut med kolde brusere!
  • Vandvarmeren har et lavt varmetab med PUR fuldisolering
  • Lynhurtig opvarmning med 3kW ved 400V
  • 5 års garanti mod gennemtæring

Kontakt os hvis du har brug for hjælpe til service, reparation eller udskiftning af din varmvarmer!

Metro Therm er ægte, dansk kvalitet

Vi anbefaler Metro-Therm, da det er danskproducerede vandvarmere, som derfor overholder alle de høje krav til produktion, miljø og kvalitet. Med en vandvarmer fra Metro Therm er du sikker på, at du har varmt vand hver eneste dag. Deres vandvarmere er udviklet og videreudviklet lokalt i Danmark gennem mere end 60 år. Det er ganske enkelt god kvalitet for pengene!

01
01
Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Vi har mange års erfaring med varmevekslere

Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi mange års erfaring med installation, service og reparation af varmevekslere. En varmeveksler til brugsvand sørger for, at du altid har varmt vand i dine radiatorer og i dine vandhaner. Der er mange fordele med en varmeveksler – du får en energiøkonomisk løsning, en praktisk løsning og en frem for alt en løsning som holder i mange år.

Vi er specialister i Danfoss Redan

Ved udskiftning eller installation af en ny varmeveksler anbefaler vi Danfoss Redan. Med en varmeveksler fra Danfoss vil du opleve en minimalt varmetab og en meget høj ydeevne, hvilket vil sige at du sparer på energien og lever op til de fremtidige energikrav. Læs mere om vores Danfoss løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Installation & servicering af vandvarmere/vekslere

Er du interesseret i at få installeret en ny vandvarmer, eller skal den gamle model serviceres, så er Bedre Bad Aarhus den helt rette VVS’er for dig. Vi er certificerede energivejledere, og har derfor stor viden og erfaring med en bred vifte af forskellige vandvarmere/vekslere. Vi har desuden et stort fokus på energibesparelser, og kan højst sandsynligt skabe energibesparelser i forbindelse med din vandvarmer. Vi kender til alle de energirigtige løsninger på markedet, og anvender kun produkter i højeste kvalitet. Vi stiller vores servicer til rådighed for både private og erhvervskunder, samt offentlige institutioner. Derfor kan vi uanset dit udgangspunkt hjælpe dig med din vandvarmer/veksler.

Vandvarmere og varmevekslere i Aarhus og omegn

Vi installerer, servicerer og reparerer vandvarmere og varmevekslere i områderne omkring Aarhus og omegn, herunder Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Samt hele Djursland herunder Ebeltoft og Kolind.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Læs mere om energiløsninger:

Her finder du links til vores andre sider, der indeholder informationer om vores forskellige energiløsninger. Du finder en god portion relevant information om de forskellige energikilder, og vores servicer i forbindelse med energiopgaver. Har du spørgsmål til andre emner, end dem som er beskrevet herunder, så er du meget velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.