Bryggers installationer

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Bryggers løsninger – indbydende og praktisk, tak!

Et bryggers bliver ofte anset for at være boligens mest funktionelle rum – og det kan vi nikke genkendende til. For her foregår en række af familiens interne arbejdsopgaver såsom tøjvask. Men bryggerset er andet og mere meget mere end det.

De fleste steder fungerer bryggerset også som indgang til huset i hverdagen. Derfor spiller fremtoningen – design og gennemtænkt indretning – også en vigtig rolle.

Vi hjælper dig sikkert i mål 

Med vores ekspertise og viden hjælper vi dig sikkert i mål med dit næste bryggers. Med vores mange års erfaring har vi mulighed for at opstille en lang række af funktionelle bryggersløsninger, som er skræddersyet til netop hver enkelt husstands behov. Står du f.eks. overfor et projekt hvor et nyt bryggers skal bygges op fra bunden, så har vi totalløsningen — vi har samtidigt også løsningen til renovation af dit nuværende bryggers.

Her på siden kan du finde mere information og danne dig et overblik over dit næste bryggersprojekt. Her kan du også læse hvordan Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus C – Hjelm-Henriksen kan agere samarbejdspartner med kyndig rådgivning og som entreprenør på dit byggeprojekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Rådgivning med kunden i fokus

Brug vores ekspertise til at skabe det personlige bryggers, så det hænger godt sammen med den boligens øvrige stil. Enten om du ønsker at gemme vaskemaskinen og tørretumbleren væk bag skydelåger, eller få monteret skabe. Fordelen ved et smart indrettet bryggers er, at du få udnyttet pladsen optimalt — og lige efter dit hoved. Det kan samtidig være en fordel og kigge på jeres varmekilder, om der kan være noget at sparer ved at energioptimere den nuværende løsning.

Husk: Vi kan lave totalløsningen, der gør projektgennemførelsen smidig og hurtig.  Alt, hvad du skal gøre, er at læne dig tilbage og glæde dig til, at du kan tage dit lækre, nyindrettede bryggers i brug.

Bryggers installationer

Et bryggers med uendelige muligheder

Dit bryggers er selvfølgelig ikke stedet, hvor man inviterer sine gæster på besøg. Derimod er det et af de rum, som bidrager mest til boligens praktiske og funktionelle egenskaber. Her menes det, at man har mulighed for at indrette, designe og etablere sit nye bryggers, som er skræddersyet efter hver enkelt behov. I nedenstående afsnit vil vi beskrive nogle eksempler på bryggerser, som kunne være særlig relevante for dig.

Bryggerset kan både bruges, som hovedentre eller hverdagsentre. Hvis man benytter rummet som hverdagsentre, så er fordelen her, at det kan være indgangen, hvor man slæber sine dagligvare med ind i huset, eller indgangen hvor man tager sine beskidte sko af og på. Her kan man derfor bruge boligens pæne hovedentre, når man f.eks. får gæster på besøg, så der altid er pænt og nydeligt.

Bryggers installationer

Optimer dit bryggers

Hvis dit bryggers skal bruges som hovedentre, så er vores generelle råd, at det er vigtigt at tage højde for design og æstetikken. Det kan nemlig være fordelagtigt for dig at tage højde for muligheden at skjule vaskemaskinen og tørretumbleren bag enten skabslåger eller skydedøre. Et bryggers som hovedentre har altså flere formål, som både kræver skabsplads, knager til at hænge tøj eller muligheden for at stille sine sko på hylder.

Hvis din bolig er etableret med et køkken-alrum, så kan et bryggers med fordel løse en række komplikationer, som kan opstå i hverdagen. Med et bryggers har du nemlig mulighed for at etablere et grovkøkken. Det skal altså forstås sådan, at du kan benytte dit bryggers til rensning af grøntsager, kød eller fisk. Du har samtidig mulighed for opbevaring af de mange køkkenmaskiner, som er nødvendige i dagligdagen. Vores pointe er blot, at du med et grovkøkken i dit bryggers i langt højere grad kan holde orden i køkken-alrummet, hvilket bidrager til den samlede æstetik.

Lad Bedre Bad være din professionelle samarbejdspartner

Vi er din lokale samarbejdspartner, og sammen sikrer vi, at du kommer sikkert i mål med dit næste drømmeprojekt. Vi ved om nogen, at ombygning, renovering eller udvidelse af et bryggers kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Dog har vi stor erfaring med totalløsninger, hvilket betyder, at vi er din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring til os for en uforpligtende snak om dit bryggers og muligheder! Du fanger din vvs-installatør Hjelm & Henriksen A/S på en af nedenstående knapper.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.