SPA – OG POOLSERVICE

Hjelm & Henriksen A/S har veluddannede specialister indenfor spa – og pool service, hvor vi med udgangspunkt i vores afdelinger i Århus, Hobro og Ebeltoft servicerer anlæg i store dele af landet. Vi leverer alle løsninger til spa – og pools. Det er os du vil tage med på råd i forhold til rengøring og vedvarende vedligeholdelse af din spa eller din pool. Vi tilbyder hurtig servicering og inspicering af dine installationer og kan hurtigt fortælle dig hvordan det skal gøres bedst muligt og med tanke på økonomien bagved. Vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder at de bliver serviceret hurtigt, men også oplever at den sparring og rådgivning de modtager er fyldestgørende nok til at de er sikre til at gøre det selv efterfølgende. Skulle du dog have brug for at vi gør det for dig, så kan vi også finde ud af det. Som eksperter indenfor pool anlæg og spabade kan vi assistere dig.

Hjelm & Henriksen A/S tilbyder hurtig service på alle spa – og pools.

Vi kommer alle hverdage fra 8 til 16, og i weekender og helligdage fra 11 til 20. Ring 23 23 24 62 for professionel service.

Systemer og udstyr

Vi leverer alle kvalitetsprodukter indenfor: Pumper, filteranlæg, rengørings systemer, vandpåfyldning, lyssystemer, doseringsudstyr, testsæt, automatiske bundsugere, afdækninger, modstrømsanlæg, rutsjebane og legeudstyr. Kort sagt alt hvad du skal bruge til at vedligeholde din pool eller spabad.

Renovering og nybygning

Hjelm & Henriksen renoverer pools overalt i landet. Vi beklæder med professionelle foliemembraner i 1,5 mm kraftig armeret fiberforstærket PVC – Flex 150 og Coat Flex 150. Tykkelsen har både noget sige i forhold til holdbarheden, men også i forhold til hvor meget kulde der slipper igennem folien.

Pumper og filteranlæg kommer altid fra de førende leverandører og rørføring og montage udføres af specialuddannede VVS-montører.

Hjelm & Henriksen A/S tilbyder alle former for energirigtig opvarmning med varmepumper, solfangere og effektive varmevekslere. Spar mange penge på udskiftning til energirigtig opvarmning. Vores autoriserede VVS-montører og pool teknikere klarer alle opgaver!

Du er altid velkommen til at ringe med spørgsmål, problemer eller nye opgaver hvor du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring 23 23 24 62 for vareprøver, brochurer og tilbud!

Relevante overvejelser i forbindelse med pool og spa

Spabade og svømmebassiner er i de seneste år blevet meget populære tilføjelser til hjemmet. Et spabad eller en pool giver det ekstra luksuselement til boligen, som rigtig mange danskere efterhånden efterspørger. Spabadet er ideelt til en bolig med et rummeligt badeværelse. Pools bliver ofte opført i forbindelse med nybyggeri eller etableringer af tilbygninger til boligen, da de kræver væsentligt mere plads.

Det er vigtigt, at du vælger en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med etableringen af enten spabadet eller poolen. Vælger du os, så er du garanteret at arbejdet bliver udført i høj kvalitet, og at det færdige resultat vil blive grund til glæde mange år ud i fremtiden. Det er vigtigt at vælge en VVS’er med erfaring i installationen af disse, da forkert installeret vandforsyning kan lede til store ekstra omkostninger. I værste fald kan det medføre vand- og fugtskader i boligen, hvilket er meget omkostningstungt at reparere.

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med dit nye projekt, og har du nogle spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi deler glædeligt ud af vores viden, og vi er din garanti for et vellykket projekt.

Læs mere om energiløsninger:

Herunder finder du links til andre energi- og varmeløsninger, som Bedre Energi Aarhus løser. Vi har samlet en god portion generel viden omkring vores forskellige energiløsninger. Her finder du højest sandsynligt svar på de fleste af dine spørgsmål. Skulle du have andre spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.