Rådgivning

Få den rette rådgivning – og optimér driften af virksomhedens installationer.

Det kræver den rette kyndige rådgivning, hvis man skal have mest ud af virksomhedens installationer. Derfor skal du vælge en virksomhed med stor viden og mange års praktiske erfaring, så du sikrer, at installationerne lever op til forventningerne.

Du får god og kyndig rådgivning hos Bedre Bad Aarhus C – Hjelm og Henriksen A/S, det sikrer, at virksomhedens installationer bliver udført korrekt efter regler og lovgivning. Samtidig sikrer du også, at installationen bliver udført effektivt til den aftalte tid. Virksomheder der ikke har de rette installationer kan i værste tilfælde bruge mange flere ressourcer end budgettereret. Det vil i sidste ende påvirke driften negativt. Dog kan virksomheder med de rette og nødvendige installationer mindske brugen af ressourcer, hvilket i sidste ende vil skabe et driftsøkonomisk plus. Der skal selvfølgelig ikke kun tænkes i kroner og øre, men der er selvfølgelig også fokus på det miljømæssige perspektiv. Altså brugen af færre ressourcer påvirker miljøet positivt.

Nyeste viden

Vores dygtige ansatte er løbende på kursus og efteruddannelse. Det sikrer, at vores kompetente ansatte altid er opdatereret på de nyeste energi- og varmeinstallationer. Derved sikrer vi, at virksomhederne får mest mulig glæde af deres investering. Tilfredsheden blandt vores kunder er en vigtig faktor for os, og det sikres blandt andet gennem vores høje faglige niveau kombineret med mange års praktiske erfaring.

Hos Bedre Bad Aarhus C – Hjelm og Henriksen A/S har vi skabt erfaringer og viden gennem flere år. Med vores mange års erfaring og viden kan vi hurtigt vurdere, hvilke nødvendige installationerne som kræves for at optimere driften. Vores generelle erfaring er, at det oftest kun kræver få og enkle midler samt teknisk omtanke, at forbedre driftsøkonomien væsentligt.

Ud fra ovenstående håber vi, at det har fanget din interesser, og har sat nogle overvejelser i gang omkring installationer og optimering af driften. Du er mere end velkommen til at kontakte os omkring eventuelle tvivl spørgsmål eller andre bekymringer.

Gennemgang af VVS- og varmeinstallationer

Hvis du er i tvivl omkring kvaliteten, opsætningen eller holdbarheden af dine VVS- og varmeinstallationer, så er Bedre Bad Aarhus C – Hjelm og Henriksen A/S behjælpelige. Vi har mange kompetente ansatte med mange års erfaring, som er eksperter i VVS- og varmeinstallationer. Med en gennemgang sikrer du, at installationerne er udført korrekt, og samtidig tjekker vi også om kvaliteten er i top. Mens vi gennemgår VVS- og varmeinstallationer kan vi tage en snak omkring energirigtige forbedringer. Vores dygtige ansatte er løbende på kursus og efteruddannelse, og er altid opdatereret med de nyeste energiløsninger på markedet. Det sikrer, at du får mest glæde ud af dine installationer, og samtidig mindskes brugen af ressourcer, som både påvirker din drift og miljøet positivt. Ved gennemgangen udarbejder vi altså gerne forslag til energirigtige forbedringer, som du har mulighed for at tage til efterretning.

Du er mere end velkommen til at kontakte os til en gennemgang af dine VVS- og varmeinstallationer, så vi kan sikre, at du får de bedste forslag til energirigtige forbedringer som findes på markedet.

Kom i gang på den rette måde med rådgivning fra os! 

Ring 23 23 24 62

Læs mere om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 23 23 24 62
kontor@hjelm-henriksen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon