Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Bedre Bad –  Bedre Energi Aarhus

VVS installatør Hjelm & Henriksen A/S er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden 

Bedre Bad – Bedre Energi kæden er en landsdækkende kæde af VVS-installatører med fagfolk og specialister inden for badeværelser og bryggerser. Kæden har eksisteret i mere end 30 år og består af mere end 55 forretninger. Det betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser - Unidrain skraber

Nyt badeværelse og/eller varmeløsning?

VVS, varmepumpe og vandhane er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for, at dine VVS-installationer bliver udført korrekt – og med omtanke.

Dine krav og ønsker

Hos VVS-installatør Hjelm & Henriksen A/S ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning. Dette sikrer vi med løbende efteruddannelse på Bedre Bad – Bedre Energis eget BBA Akademi.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Fra badeværelser til energiløsninger

Gennem vores medlemskab i kæde sikrer vi en løbende opdatering af vores faglige viden og de nyeste trends inden for bl.a.:

Det sikrer dig den optimale løsning uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Det gælder desuden uanset om du skal have lavet et flot designet nyt badeværelse eller en en energioptimering – og alt der imellem.

Vi gør det let

Bryggers installationer

Komplet styring af dit renoveringsprojekt

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

For at kommer nemt igang, så kontakt Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus

Læs mere om Bedre Bad – Bedre Energi her. Eller kontakts os på nedenstående knapper.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.