Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Service og VVS arbejde I Aarhus

Hos Bedre Bad & Energi – Hjelm & Henriksen A/S tilbyder vi totalløsninger til vores VVS-kunder i hele Aarhus-området samt Ebeltoft og Djursland. Med mange års erfaring inden for faget kan vi sikre dig en optimal løsning – skræddersyet efter ønske og behov. Vi klarer alle typer opgaver fra små reparationer til store nybyggerier. Vi har vores daglige gang i det centrale Århus, men har også masser af arbejde i byerne omkring Århus, Ebeltoft og Kolind.

Kontakt os på nedenstående knapper.

Nedenunder kan du læse videre, for at lære mere om vores services.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få besøg af en kompetent vvs-installatør

Hos Bedre Bad Aarhus er du sikret en dygtig vvs-installatør, der gør sig umage uanset opgavens omfang. Som Certificeret Energivejleder og Certificeret Vådrumsinstallatør kan vi klare selv de største opgaver inden for vvs og energi. Vi klarer naturligvis også de mindre opgaver. Vi tilbyder alle løsninger som en totalløsning, der betyder at vi varetager hele opgaven. Vi sørger for at alt spiller – lige fra planlægning til materialer, montering og eventuelt aftale med øvrige håndværkere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Vi klarer små og store vvs-opgaver

Uanset om dit afløb er stoppet, dit toilet løber, din vandhane drypper eller det er noget større, så kan vi hjælpe dig. Samtidig ved brug af VVS-service kan du sikre en længere levetid på nogle af dine installationer, og derved spare penge på den lange bane. Service omfatter stort set alle dine installationer, og du kan altid forvente en professionel og faguddannet medarbejder, når du bestiller service fra os. Kvalitets håndværk er en del af vores DNA, og vi leverer altid ud fra denne præmis. Alt hvad vi laver, skal være det ypperste, så vi sikre langtidsholdbare løsninger for jer. Når vi er ude ved jer og lave service, så kan man som service minded og professionel håndværker ikke undgå at ligge mærke til fejl. Det kan for eksempel være installationer som nemt og hurtigt kan forberedes, eller noget der direkte er forkert. Så du kan derfor altid forvente forslag til forbedringer, hvis vores medarbejder støder på noget under sit arbejde. Disse forbedringer kan med fordel klares for dig.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Hvorfor er service vigtigt?

Det er vigtigt at sørge for jævnligt serviceeftersyn af dine komponenter, anlæg, produkter, varmesystemer og badeværelsesinstallationer. Selvom dine installationer er spritnye, så er det vigtigt at have serviceeftersyn. Det skyldes at badeværelset bliver flittigt brugt mange gange om dagen, og selvom vi installerer kvalitetsprodukter med en lang levetid, så er det stadig sund fornuft jævnligt at tjekke op på dem. På den måde sikrer du dig, at den daglige slitage ikke får overhånd, og du forlænger levetiden ved dine badeværelsesinstallationer. Bestiller du et serviceeftersyn ved Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus, kan du forvente et højt engagement og en effektiv arbejdsgang. Vi går grundigt til værks, og sørger for at minimere vores tidsforbrug, så du hurtigt kan få os ud ad døren igen.

Sørger du for jævnlige serviceeftersyn, vil du alt andet lige opnå velfungerende og veltrimmede installationer. På den lange bane vil det spare dig penge, da du sikrer en optimal udnyttelse af ressourcerne og et minimum af spild. Samtidigt sikrer du dig, at større problemer bliver taget i op farten og derved nemt kan afværges. Det sænker markant risikoen for uforudsete omkostninger og reparationer. Altså er der faktisk ingen argumenter imod at få aftalt et fast serviceeftersyn med os.

Vores arbejdsområder – Vi kører ud!

Vi kører i Aarhus, men har rigtig meget arbejde i områderne; Egå, Lystrup, Risskov, Tilst, Åbyhøj og Højbjerg. Så hvis du har brug for en VVS’er i disse områder så er vi nok allerede til stede og kan assistere dig med hvad end du har brug for indenfor VVS, sanitet og energioptimering. Den generelle service af dine VVS-installationer varetager vi også og du kan være sikker på at vi gør arbejdet helt efter bogen og med det samme høje kvalitetsniveau som altid.

Hjelm-Henriksen har afdelinger i Aarhus, Ebeltoft og Kolind, men vi arbejder i hele Djursland regionen, sammen med Aarhus kontoret. Så har du et vvs-problem du skal have fixet i disse områder, så ring til Hjelm-Henriksen VVS, også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi Århus. Vi kommer gerne ud til et sprunget vandrør, stoppet toilet eller vask eller noget helt tredje.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.