Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Udskiftning af vandrør og varmerør

Vi udbedrer rørskader hurtigt

En skade på et vandrør skal repareres hurtigst muligt, da det ellers kan forårsage store skader i dit hjem. Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi mange års erfaring med vand- og varmerør – om så du har brug for hjælp til et utæt rør eller en rørskade. Vi er specialister i reparation og udskiftning af utætte og tærede vandrør og varmerør, herunder udbedring af skjulte rørskader. Så hvis et rør lækker vand, og du har brug akut assistance i forhold til VVS-arbejdet, så kontakt Hjelm & Henriksen som dækker hele Aarhus området.

De mest gængse søgninger foretaget, indenfor VVS og rørskader er:

Skjult rørskade, reparation af faldstamme, udskiftning af faldstamme. Er du i markedet for udskiftning af gamle vandrør eller noget lignende, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en VVS’er tilsendt, der kan afhjælpe problemet hurtigst muligt.

Bedre Bad - Bedre Energi - montering af vandhane

Har du dårlig afkøling på det varme vand?

Er du også en af dem, der har fået brev fra fjernvarmeværket om dårlig afkøling? Så ring til os – vi har løsningen!

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i vandrør

Utæt stigrør eller faldstamme?

Vi er specialister i udskiftning og reparation af stigrør og faldstammer i ejendomme. Vi kommer med det samme og tilbyder 24 timers service. Vigtigheden af at stigrør og faldstammer er tætte og ikke har nogen lækager er altafgørende for et sundt varmeflov og et hygiejnisk hjem eller erhvervslejemål. Kontakt Hjelm & Henriksen VVS hvis I finder utætheder på enten stigrør eller faldstammer. Vi kan hurtigt komme ud og reparere så det igen er tæt og forsvarligt forseglet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os

Er du i tvivl om du har en rørskade, så ring til os, vi er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi kan bistå dig i mange typer af akut rørarbejde. Uanset om det drejer sig om en lille lækage eller et sprængt vandrør, så kan du ringe til os. Vi dækker hele Aarhus og omegn – herunder også Djursland og Ebeltoft. Det kan nogle gange være svært at overskue om der er en lille lækage eller utæthed på røret. Derfor anbefaler vi at få det efterset uanset hvad. Kontakt Hjelm & Henriksen VVS og få os ud for at efterse vandrørene. Vi benytter os af specialudstyr som ikke forefindes i enhver husstand. Derfor kan vi også med større sikkerhed fastslå om der er flere lækager end blot ved brugen af det blotte øje.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask af hænder

24/7 akut VVS-hjælp

Ring til døgnvagten. Vi reparerer og udskifter rør inden for alle VVS-opgaver i nærområdet: Hele Djursland herunder, Ebeltoft, Kolind og Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksbjerg. Kort sagt så dækker vi hele Århus og oplandet.

Rør opgaver som totalløsning

Vælger du os som din samarbejdspartner, så får du en effektiv og pålidelig partner. Samtidigt får du muligheden for at få løst til opgave via konceptet totalløsning. Totalløsning betyder først og fremmest, at den pris du ser, er den pris du betaler. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer eller ekstra regninger efter endt projekt. I projektet går vi ind fra starten og rådgiver i planlægningsfasen, og derefter sørger vi for alle leverancer, koordinering af håndværkere og efterfølgende oprydning. Vi er din garanti for et tilfredsstillende resultat i god kvalitet.

Bad i kælderen

Læs mere om VVS og sanitetsløsninger:

Her finder du nyttige informationer om vores forskellige VVS og sanitetsløsninger. Vi løser en bred vifte af forskellige opgaver. De spænder fra nye badeværelser, vvs-service, installation af blødgøringsanlæg og opgaver med bryggerset. Her på siderne kan du indledningsvist få svar de mest grundlæggende spørgsmål, hvorefter du er meget velkommen til at kontakte os, skulle du have andre spørgsmål.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.