Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit One afmontering

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Nyt toilet eller service på det gamle?

Et bredt udvalg af nye, moderne toiletter

Før i tiden var alle toiletter mere eller mindre ens, men det er de bestemt ikke længere! Når du skal ud og købe nyt toilet, så er der mange forskellige funktioner og designs at vælge imellem. Vælg f.eks. et toilet designet med bløde hjørner og kanter – eller et stilrent firkantet design. Vælg dertil om dit nye toilet skal have indbygget cisterne eller en smart, smal monolith løsning. I dag er det også blevet ganske normalt at have et toilet med berøringsfrit skyl og evt. dusch-funktion.

Geberit Aquaclean Feature Alba Long shot with remote-control

Vi kan hjælpe

Valget er dit, men vi hos Hjelm & Henriksen A/S – Bedre Bad Aarhus kan guide og vejlede dig til den løsning der passer bedst til dig og dit personlige badeværelse.

Vælg Bedre Bad Aarhus – Hjelm & Henriksen som leverandør, så sørger vi for levering og montering uden ekstraomkostninger.

Moderne toiletter med udvidede funktioner

Der er flere muligheder for at øge velvære i valget af et toilet i dag, du kan f.eks. få:

Toilet skyl

Toiletter med vandsparefunktion

Et toilet med vandsparefunktion er nok den mest velkendte funktion i dagens Danmark. Vandsparefunktionen betyder at toilettet både med stort og lille skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt. Derudover er det også godt for miljøet med et vandsparende toilet.

Vandbesparende toiletter har også været i udvikling i de senere år. Ældre toiletter, hvor cisterne og wc-kumme tpyisk er bygget sammen bruger ca. 9 liter pr. skyl Moderne toiletter med 2-skylsknap bruger ca. 6 liter til stort skyl og 3 liter til lille skyl, men der findes også toiletter som bruger hhv. 4 og 2 liter.

Toilet med sensor

Toilet med berøringsfrit skyl

Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. Det berøringsfri skyl er en god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret. Løsningen er især velegnet til børnefamilien hvor bakterier spredes med lysets hastighed.

Geberit Aquaclean Feature Alba WhirlSpray

Toiletter med dusch-funktion

Med de nye toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir.

Vil du vide mere så kontakt Hjelm & Henriksen VVS på nedenstående knapper

Udskiftning af toilet – vi sørger for levering og montering

Når du køber toilet hos os, så er prisen altid inklusive levering, montering og garanti på både produkt og løsning. Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis garanti og forsikring på det udførte arbejde og produktet der er blevet installeret på dit badeværelse. Tilmed rydder vi også op efter os selv når vi har leveret dit toilet og tager det gamle toilet med retur. Vi sørger kort og godt for at det hele spiller når vi tager fra dig. Dette er en service som Bedre Bad kæden er stolte af at kunne tilbyde til vores kunder. Vi har erfaret at vi med denne løsning, kan tilbyde vores kunder den absolut bedste service. Så søger du efter hjælp til toilet Aarhus eller omegn, kan du med fordel kontakte Hjelm & Henriksen.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandskade toilet

Løber dit toilet?

Umiddelbart virker det som et dumt spørgsmål. Men faktisk løber mange af danskernes toiletter, uden de selv lægger mærke til det. Hvis dit toilet løber, så kan koste mange penge om året. Faktisk helt op til 10.000 kr. på et år — og det jo mere end et spritnyt koster inkl. montering. Derfor vil det altid være fordelagtigt for dig at få tjekket dit toilet, bad og håndvaske. Hvis du selv har den praktiske erfaring, kan du med fordel gøre det selv, ellers er muligheden i at Hjelm & Henriksen A/S – Bedre Bad Aarhus kan gøre det for dig. Ønsker du at tjekke dit toilet, kan du se efter i cisternen, dog skal du huske at lukke for vandet til toilettet. Hvis dette ikke lige falder dig naturligt, så kontakt Bedre Bad Aarhus som har afdelinger i både Aarhus, Lystrup, Kolind og Ebeltoft.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.