Tilbud på Quooker vandhane inkl. installation

Lækker og praktisk Quooker kogende vandhane – inkl. levering og montering:

Fra Kr. 13.995,-

Quooker Fusion Square Krom fås hos Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus - Hjelm-Henriksen VVS

Quooker Fusion 

 • 3-i-1 vandhane.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fås i krom, sort, og rustfrit stål
 • Tilgængelig i messing & bruneret messing
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

Pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 13.995,-

Bestil Quooker hos Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus - Hjelm-Henriksen VVS

Quooker Flex Feature Krom fås hos Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus - Hjelm-Henriksen VVS

Quooker Flex

 • 3-i-1 vandhande.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fleksibel udtræksslange
 • Fås i krom, sort og rustfrit stål.
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

Pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 15.200,-

Bestil din nye Quooker hos Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus - Hjelm-Henriksen VVS

 

Den originale kogende vandhane

Quooker er de moderne vandhaner, der kan opvarme vandet til kogetemperatur. Det er praktisk og smart i hverdagen, når der skal laves en kop kaffe eller en hel kande. Køkkenarbejdet bliver også let som en leg, for med en Quooker vandhane installeret i dit køkken, så har det aldrig være nemmere at blanchere grøntsagerne eller opvarme vandet til pastaretten. Quooker er den originale kogende vandhane. Quooker vandhanerne er en afprøvet og pålidelig løsning, der fungerer hver dag i mange danske køkkener. Quooker er anerkendt for deres smarte funktioner, holdbarhed og gode kvalitet. Du kan få din Quooker i flere forskellige farver og overflader. Spørg Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus om dine muligheder.

Quooker Fusion – den perfekte alt-i-én-hane

Quooker Fusion er den moderne vandhane til køkkenet med varmt, koldt og kogende vand fra samme hane. Med et Quooker CUBE køleanlæg får du også mulighed for at tappe afkølet vand med brus (læs mere nedenfor). Med Fusion modellen behøver du ikke separate haner, da du har alle funktioner samlet i en og samme installation. Quooker Fusion fås i overfladerne krom, rustfrit stål, sort, messing, bruneret messing og guld. Det er også muligt at vælge et rundt design (Quooker Fusion Round) og et firkantet, moderne design (Quooker Fusion Square).

Quooker Cube – Tap danskvand fra vandhanen i køkkenet

Med en Quooker vandhane i køkkenet kan du også få afkølet, friskt og filtreret vand. Du har også mulighed for at tilføje brus til dit drikkevand – det kan du få ved at tilkøbe kølemodulet Quooker Cube. Quooker Cube passer til alle nyere Quooker vandhaner. Hvis du er i tvivl om din nuværende Quooker kan opgraderes med et Cube kølemodul, så tøv ikke med at kontakte os hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus – Hjelm-Henriksen VVS. Hvis du til gengæld køber en ny Quooker vandhane og tilmed et Cube modul, så er du sikret at det hele bare fungerer – vi kører ikke før din installation virker perfekt.

Quooker Cube kølemodul til Quooker kan købes hos Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus - Hjelm-Henriksen VVS

Findes der en Quooker med udtrækstud?

Ja, de hedder Quooker Flex. Disse modeller har en fleksibel udtrækstud, så du nemt kan opfylde vand i vandkanden, skylle den store gryde uden at bakse rundt med den eller grundigt vaske salaten i dørslaget.

Quooker har børnesikring

Vi kan godt forstå hvis du løfter øjenbrynet og synes det virker risikabelt at have kogende vand så let tilgængeligt – og endda lige ved hånden. Men bare rolig… Quooker har børnesikring indbygget i grebet til vandhanen. For at tilgå kogefunktionen skal man først trykke håndtaget ind og derefter dreje grebet. Sikringen sørger både for at børn ikke få skoldet hænderne, men det er også en ganske praktisk foranstaltning for de voksne. En Quooker vandhane kan mere end blot at spare dig tid i en travl hverdag – den kan også spare plads i køkkenet! Når du har installeret en Quooker, bliver den almindelige elkedel nemlig helt overflødig, og derfor er købet af en Quooker en oplagt mulighed for at optimere tid og plads i køkkenet til nybyggeri, renovering, eller hvis den gamle vandhane trænger til en udskiftning.

Du har kun brug for én vandhane

Til visse modeller fra Quooker behøver du kun én vandhane, hvor den moderne kombination af en kogende vandhane og varmtvandsbeholder også er tilsluttet koldtvandsledningen. Se de forskellige modeller her på siden, og find den Quooker vandhane, der passer bedst til de behov, der er i din husstand. Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus – Hjelm-Henriksen VVS.

Vi leverer og installerer uden merpris

Den pris, du får fra Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus, er inklusive levering og montering. Det kommer der ikke ekstra regning* for – vi vil ikke sælge dig en Quooker, som ikke bliver installeret korrekt af vores fagmand. Og vi kører ikke, før det virker. 

*Der skal være ét 230W stik til stede. Såfremt man ikke har en strømfordeler, vil der være en tillægspris på 695,- kr. for denne, som sørger for at strømmen deles mellem Quooker og opvaskemaskinen. 

Rent arbejde – tryg løsning

Vi er også opmærksomme på at tage hensyn og holde afstand, så du trygt kan lukke vores montør ind i dit hjem. Det indbefatter også, at vi tager emballager og afmonterede dele med, når vi er færdige. Læs evt. mere her om Trygge løsninger fra Bedre Bad – Bedre Energi.

 

Udfyld formuren, så ringer vi dig op

{loadposition Quooker-formular} 

 

Fandt du ikke hvad du skulle bruge?

Hos Hjelm & Henriksen har vi altid et godt tilbud til dig. Derfor kan du se vores andre gode tilbud på vvs- og santitetsprodukter. Vores tilbud er altid inklusiv levering og montering af dine produkter. Hermed sikres korrekt montering og installation og at du bliver fuldt ud tilfreds med dit nye køb. Finder du et tilbud interessant, så er det blot at tage kontakt til os med det samme.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 23 23 24 62
kontor@hjelm-henriksen.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon