Bad i kælderen

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Kælder

Hvad bruger du din kælder til? Eller bruger du den overhovedet til andet end opbevaring?

Der er mange gode kvadratmeter i kælderen, som man bør udnytte mere effektivt. Her hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Århus C vil vi gerne hjælpe dig med skabe et overblik over de mange muligheder, der er for at udnytte pladsen bedre. Herunder er blot et par af de muligheder, som vi tilbyder:

  • Opbevaring – tøj/klædeskabe
  • Husets ”vaskeri” – vaskemaskine, tørretumbler, strygeplads
  • Ekstra badeværelse, spabad eller sauna
  • Værksted
  • Hobbyrum – bordtennisbord, billard
  • Atelier
  • Hjemme bar eller festsal

Gør drømmen til virkelighed med os

Har du idéerne, så har vi løsningerne. Vi ved, hvad der skal til for at gøre det nøgne, kolde og uisolerede kælderrum til et brugbart og hyggeligt rum. Vi har både dygtige og professionelle medarbejdere, der kan hjælpe dig med at forvandle din kælder til et rum, som du kommer til elske. Vi er eksperter i at renovere og skabe gode langtidsholdbare løsninger. Hvis du vælger os, kan du være sikker på, at du får en samarbejdspartner med mange års erfaring, og som har løst et utal af forskellige opgaver. Vi garanterer, at vores arbejde og service er af den højeste kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Kælderideer

Har du en uudnyttet, kold og trist kælder? En uudnyttet kælder er ekstra kvm2, som du simpelthen ikke får den fulde effekt ud af. Du behøves slet blive i dårligt humør, når du skal en tur i kælderen. Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus har vi et væld af gode ideer, som kan give din kælder et fuldstændigt nyt look. Uanset om du tænker kælder i forbindelse med et nybyggeri, eller du er interesseret i at renovere din gamle kælder, så kan vi garanteret hjælpe dig.

Bad i kælderen

Uendelige muligheder

Har du en stor og trist kælder, som indtil nu er blevet brugt som opbevaringsrum, så er der mange muligheder for nyskabelse. F.eks. kan kælderen laves om til et hobbyrum, som kan anvendes af hele familien. Hvis familien har små børn, så kan kælderen laves om til et legerum, som kan bruges til at samle alt børnenes legetøj og andre gadgets. På den måde har du ”næsten” altid styr på hvorhenne børnenes legesager er, og i de fleste tilfælde også godt styr på hvorhenne børnene leger i huset. Tag vores ord for, at dette rum er en gave, når det kommer til legeaftaler og børnefødselsdage. Har du ældre børn, så kan kælderen transformeres til et hobbyrum, som hele familien kan bruge.

Alternativt kan kælderen laves om til en ”hule”, hvor vi kan nævne hjemmebiograf, billardbord eller en kælderbar, som gode eksempler. Står du med en mindre kælder, så har vi gode erfaringer med vinkældre. Mulighederne er sådan set uendelige, når det kommer til renoveringen af din gamle kælder. Måske har du selv nogle endnu bedre forslag. I så fald vil vi meget gerne høre dem! Kontakt os, og sammen skaber vi den perfekte kælder til dig!

Bad i kælderen

Har du styr på lovgivningen?

Omfanget og graden af lovgivningen afhænger i høj grad af hvilket formål, som din kælder skal have. Her skal det forstås sådan, at hvis kælderen f.eks. skal bruges til opbevaring, vaskerum eller fyrrum, så er der få regler, som begrænser mulighederne for dette. Dog er det en anden sag, hvis man ønsker, at kælderen skal benyttes til beboelse, så er der langt flere regler og krav, som skal overholdelse, før det er muligt.

Hovedreglen er selvfølgelig, at kommunen skal have godkendt kælderen til beboelse. Samtidig er der også en række af krav indenfor bygningsreglementet, som ligeledes skal være opfyldt. Alt dette har vi styr på, blot du har styr på, hvilket formål din kælder skal løse. Lad os sammen skabe dit næste projekt.

Vi skaber overblikket

Renovering, ombygning eller udvidelse af en kælder kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Dette kan vi være med til at løse for dig. Vi har i mange år tilbudt totalløsninger af projekter i forskellige typer og omfang. Lad Hjem & Henriksen A/S være din professionelle samarbejdspartner gennem hele forløbet. Vi er din eneste kontaktperson, så du blot skal læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Kontakt os med dine idéer og få vores vurdering, rådgivning og forslag til konkret løsning. 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.