Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Få inspiration til badeværelse

Når det gælder om at skabe den helt personlige løsning inden for bad, køkken og bryggers, så er der faktisk ingen begrænsninger. Lad bare dine ønsker og drømme bestemme – så skaber vi løsningen. Vi skaber altid løsninger sammen med vores kunder. Det betyder at hvis du kontakter os allerede fra start, så kan vi være behjælpelige med den rette badeværelsesinspiration.

Ud fra dine præmisser, kan vi sikre at det badeværelse du ønsker, skal du få. Vi har skarpt fokus på hvad du ønsker af kvaliteter i dit nye badeværelse og vores professionelle medarbejder vil levere den løsning til dig. Ved renovation tager vi udgangspunkt i dit nuværende badeværelse og transformerer det ved at udnytte dets nuværende størrelse og placering. Det vil sige at selvom du har et stort eller lille badeværelse, vil vi sammen lave en plan for dit personlige badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Forny dit badeværelse med enkle skrift

Du kan med fordel bare skifte dine badeværelsesmøbler og tilbehør, hvis du ikke ønsker en gennemgribende renovering. Ofte ved nyt inventar, giver det badeværelset et nyt og moderne look. Andre gange kræver det renovering. Hvis du ikke er klar over dine muligheder for dit badeværelse, så prøv et gratis og uforpligtende badtjek og blive inspireret af Bedre Bad Aarhus – også kendt som Hjelm & Henriksen VVS.

Husk du kan altid kontakte vores os, hvis du mangler badinspiration. Vi er eksperter i indretning af badeværelset og kan derfor vejlede dig til et flot badeværelse med god pladsudnyttelse. Kort sagt ordner vi alt fra helt nye badeværelser til udskiftninger af enkelte produkter.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

Her kan du se et lille udvalg af nogle af vores løsninger

Vi har samlet et udsnit af løsninger, som vi har lavet for vores kunder. Der er lidt for enhver smag og det spænder bredt. Vi har både lavet små badeværelser med praktisk indretning. Vi har tilmed lavet store wellness badeværelser, hvor der er masser af gulvplads og indretning inddelt i funktionszoner.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit vask og hylde - Duravit toilet af Starck - Unidrain afløb - Vola bruser og vandhane

Badeværelset er muligvis det vigtigste rum i huset

Badeværelset er en stærk kandidat, som værende boligens vigtigste rum. Her starter langt de fleste danskere dage med et bad. Derfor er det vigtigt, at ens badeværelse afspejler husstandens behov for æstetik og funktionaliteter. Nogle mennesker er vilde med en vandfaldsbruser, som giver et unikt design til badeværelset. Andre er mere interesserede i hygiejne løsninger, såsom dusche og berøringsfrie toiletter.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Realiser dit drømmebadeværelse

Søger du dit drømmebadeværelse, så er du kommet til den helt rigtige VVS’er. Vi har mange års erfaring med at skabe personlige og lækre badeværelser. Vi kender til alle tips og tricks, når vi taler renovering eller facelift af et gammelt badeværelse, og vi har gode råd til planlægningen af helt nye badeværelser.

Uanset om du søger nye badeværelsesmøbler, som let og diskret kan puste nyt liv i et gammelt badeværelse, eller du er ude efter den helt store renovering, så står vi klar med dygtige håndværkere og materialer i allerhøjeste kvalitet. Vi rådgiver gerne om forskellige materialer og varme systemer på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Læs mere om VVS og sanitetsløsninger:

Slå dig løs på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af de mange forskellige løsningsmuligheder. Vi har samlet en god portion af information omkring de forskellige emner, og heri kan du finde inspirationen til dit nye badeværelse. Lad fantasien slå sig løs, og sammen skaber vi dit drømmebadeværelse!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.