Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Gratis Badtjek

Her starter dit nye badeværelse!

Få inspiration og gode råd til dit nye badeværelse.

Et gratis Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse og fortæller dig om mulighederne for f.eks.:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

Inspirations katalog - Bedre Bad - Bedre Energi

Fra fantasi til virkelighed

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Ønsker du inspiration inden besøget af vores Bedre Bad ekspert, kan du få masser af gode ideer ved at læse vores inspirationskatalog.

Kontakt os på en af nedenstående knapper for bestilling af inspirationskatalog.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Dit gratis Badtjek begynder her!

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

  Opdag de mange badeværelsesmuligheder

  Uanset om du skal have renoveret det gamle badeværelse, eller du skal have bygget et spritnyt, så er mulighederne mange. Hvis du skal have renoveret dit gamle badeværelse, så løser vi både totalrenoveringer, hvor vi udskifter alle elementerne i dit badeværelse. Ved en totalrenovation kan vi være behjælpelige i alle stadier af projektet. Vi har gode tips og ideer, som du med fordel kan gøre brug af i planlægningsprocessen. Vi har renoveret mange badeværelser, og har derfor opsamlet tips og løsninger, som kan få selv små badeværelser til at føltes rummelige.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

  Opdater dit badeværelse

  Hvis totalrenovation ikke er hvad du har i tankerne, så har vi også god erfaring med andre badeværelsesløsninger. Som et eksempel på en løsning, kan vi nævne at en udskiftning af badeværelsesmøblerne og tilbehøret kan gøre underværker for badeværelset. Med et såkaldt ”facelift” kan du puste helt nyt liv ind i det gamle badeværelse. Det er nemlig sådan, at simple ændringer kan ændre hele stilen på badeværelset. Få installeret en ny håndvask, nyt toilet, eller nye håndklæde tørrere og puf, så ser badeværelset pludselig nyt ud igen. Har du lidt mere luft i budgettet, så kan du med fordel smide nye klinker i, og så har du for væsentligt færre penge, effektivt et helt nyt badeværelse.

  Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

  Rådgivning og vigtige overvejelser

  Der er som sagt mange muligheder, for at opnå et lækkert badeværelse. Er du i tvivl om hvilken løsning, som er den bedste for din situation, så er vi klar med rådgivning. Vi hjælper gerne med råd om forskellige materialer, toiletter og meget mere. Vi har samlet en liste med emner, som vores kunder oftest bruger lang tid på at overveje:

  • Farver og farvekombinationer
  • Hvilke funktionaliteter, som badeværelset skal besidde
  • Valg af badeværelsesmøbler
  • Valg af materialer til badeværelset.

  Der er mange valg, som skal tages når man designer sit nye badeværelse. Det er uagtet om badeværelset skal have et ”facelift”, eller der er tale om en totalrenovation. Har du brug for en professionel rådgiver, så står vi klar til at hjælpe dig på vej. En god måde, at starte dit nye badeværelsesprojekt, er ved at booke et gratis badtjek.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.