Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Nyt badeværelse og renovering af badeværelser i Aarhus

Et nyt badeværelse øger både komforten og boligens værdi. Hos Hjelm Henriksen A/S er vi din lokale specialist i renovering og etablering af nye badeværelse. Som erfarne VVS-installatører er du sikret den nyeste viden inden for vådrum. Vi bistår dig i hele processen; vi hjælper med at samle og inspiration og idéer, vi samler dine tanker og idéer i en plantegning samt tager ansvar for hele byggeprocessen.

Så hvis du står og mangler viden og info omkring dit nye badeværelse eller renovering af det gamle, så kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus. Vi varetager hele Aarhus og oplandet omkring, men har særligt mange kunder i områderne Egå, Risskov, Lystrup, Tilst og Åbyhøj, så bor du i et af disse områder er det meget muligt at du har set vores VVS-biler køre forbi. Desuden har Hjelm-Henriksen VVS-afdelinger i Kolind og Ebeltoft, så hvis du har et specifikt vvs-problem her, så kontakt bare enten Kolind eller Ebeltoft afdelingen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Vi styrer badeværelsesprojektet

Vores store viden om badeværelser, VVS og sanitet kommer dig helt sikkert til gode og vi vil glæde os til at arbejde sammen mod at kreere dit drømmebadeværelse. Vi står i hvert fald klar med et stort hold af kompetente VVS-installatører til at bygge dit nye badeværelse. Når vi bygger dit nye badeværelse, så kan du forvente at det hele er med i prisen. Vi står for alt i forhold til at hyre de rigtige håndværkere ind til opgaven. Vi sørger selvfølgelig selv for VVS-delen, men de andre står vi også for at hyre ind. Du kan dermed læne dig tilbage og nyde at der bliver taget hånd om dit nye badeværelse. Så når du næste gang søger VVS Århus og vi dukker op, så behøver du ikke at søge mere på andre håndværkere, for den del skal Bedre Bad – Bedre Energi Århus nok varetage.

Vi ser frem til i samarbejde med dig at skabe dit nye badeværelse – lige efter dine ønsker og behov. Har du måske set vores biler i det sydlige Aarhus har du ikke set fejl. Vi opererer meget i Højbjerg, men har også arbejde i det vestlige Aarhus omkring Tilst og Åbyhøj. Derudover har vi også en masse arbejde på Djursland hvor vi har lavet VVS arbejde i Rønde og Ugelbølle og ellers også generelt på Mols og i det område.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Her er du i trygge hænder

Vi er bl.a. uddannet BBA Certificerede Vådrumsinstallatører, der er en sikring for at vi levere et godt stykke arbejde. Vi har erhvervet os denne certificeret i tæt samarbejde med Teknologisk Institut. Hjelm & Henriksen A/S ønsker at sikre alle private og erhvervskunder den absolut bedste kvalitet til vådrumsløningen – uanset om du har brug for ekspertise inden for badeværelser eller bryggers.

Kontakt Hjelm & Henriksen A/S

Tag fat i vores kontor for at booke en VVS-opgave, uanset om det er et stoppet afløb eller et vandrør der drypper. Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og vi løser den også hurtigt og kompetent med den faglighed der er nødvendig. Du kan se vores biler køre rundt i det nordlige Aarhus hvor vi løser opgaver i bl.a. Egå, Risskov og Lystrup.

Det er dermed sikkert at sige at hvis du bor i eller omkring Århus så kan du være sikker på at vi kan hjælpe dig og du får dermed også et lokalt firma til at varetage dine sanitetsopgaver. Derudover er det også værd at nævne at Hjelm & Henriksen VVS varetager opgaver i Ebeltoft og Kolind hvor vi også har kontorer. Kontakt os gerne for selv de mindste VVS-opgaver. Vi varetager hele kataloget og kan hjælpe med alt lige fra tilstoppede vaske og toiletter til at bygge dit nye badeværelse. Du kan også se et udvalg af hvilke brusere og armaturer du kunne tænke dig på badeværelset. Håndvaske og vandhaner er også noget vi kan finde frem til dig. Find os ved at søge på vvs service Århus næste gang du mangler ekspertise til en stor eller lille vvs-opgave. Vi er klar til at hjælpe dig.

 

Bad i kælderen

Læs mere om VVS og Sanitetsløsninger:

Herunder finder du informationer om en lang række af vvs og sanitetsløsninger, som vi udfører for alle vores kunder. Informationen kan bruges til at danne et overblik, over Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus’s forskellige fokusområder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.