Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Din lokale Bedre Bad – Bedre Energi ekspert

I Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus, er vores engagement i VVS-håndværket altid på et højt niveau. Vi håndterer en bred vifte af traditionelle VVS- og blikkenslageropgaver med ekspertise. Vores ekspertise stopper dog ikke der – vi er også stolte af at kunne tilbyde dig masser af inspiration til dit badeværelse og rådgivning om den optimale energiløsning til din bolig. Selvfølgelig er god service en integreret del af vores arbejde! Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores arbejde udføres med den højeste faglige kompetence. Desuden omfavner vi en gammeldags tilgang til god service: Vi ankommer til tiden, og naturligvis sørger vi for at rydde op efter os, før vi forlader dig. Hos os er din tilfredshed og tryghed vores højeste prioritet.

Kompetent VVS-service

Herudover løses traditionelle VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og energioptimering. Vi udfører opgaver i hele Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst og Frederiksbjerg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.