Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Solvarmeanlæg til hus

Et solvarmeanlæg kan bruges til brugsvand og opvarmning eller brugsvand alene. Uanset hvad du vælger, er der meget at spare. Besparelsen afhænger af antal beboere, boligareal samt solvarmeanlæggets størrelse. Typisk vil et godt solvarmeanlæg kunne gå ind og lukke ned for de andre varmekilder i sommermånederne hvor solen skinner meget. Tilmed fungerer de fleste solvarmeanlæg også i gråvejr, eftersom de opfanger al lys og omdanner til energi som du og din familie kan nyde godt af – og din varmeregning ikke at forglemme. Varmeregningen bliver betragteligt skåret ned. Læs lidt længere nede i teksten mere omkring hvor meget du kan spare på varmeregningen når du har fået installeret solcelleanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandfald

Økonomisk og miljøvenlig energi

Udover økonomiske besparelser, får du med et solvarmeanlæg en løsning som er meget miljøvenlig. Et solvarmeanlæg høster bogstaveligt talt solens energi. Her har du et ubegrænset lager af ”gratis” energi, som ikke forurener eller udleder CO2 i processen.

Mange kan nok forestille sig store og klodsede solvarmepaneler, som forstyrrer husets æstetik. Heldigvis behøves din solvarmeløsning ikke laves på denne måde. Vi har god erfaring med at installere effektive og diskrete solvarmepaneler, som på en elegant måde sikrer dig den gode energi fra solen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Hvordan fungerer et solvarmeanlæg?

Det er egentligt såre simpelt. Et solvarmeanlæg fungerer ved at opfange solens stråler eller lys i al almindelighed og omdanne disse til energi. Den energi sendes ud i væsken som flyder inden i rørene på overfladen af solfangerne. Væsken transporterer varmen og energien videre til boligens varmtvandsbeholder. Fra varmtvandsbeholderen spredes varmen rundt i hjemmet som dig og din familie kan nyde godt af. Er solvarme og solcelleanlæg blevet noget for dig, så kontakt en af vores afdelinger i enten Aarhus, Lystrup, Ebeltoft eller Kolind for en snak om energioptimering. Vi kan også svare på diverse spørgsmål du måtte have omkring dette.

01
01
Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Store besparelser at hente på solvarme

Du kan spare op til 70 % på det varme brugsvand. På opvarmning kan du spare op til 30 %. Solvarme kan kombineres med alle øvrige opvarmningsformer og kan tilpasses de fleste bygninger. Som nævnt tidligere så kan du forvente at der i sommermånederne køres mere eller mindre kun på solenergi og dermed har du en energiregning som er i bund. Skulle vi få en sløv sommer, så supplerer andre varmekilder automatisk op så varmen stadig kommer ud i rørene.

Et solvarmeanlæg med et panel på kun 7 kvm. kan i sin levetid (20-25 år) erstatte 7.000-10.000 liter fyringsolie. Solvarme er specielt fordelagtigt, hvis du har spabad eller swimmingpool.

Vedligehold solvarmeanlæg

Når du skal vedligeholde dit solcelleanlæg, er der ganske få ting du skal være opmærksom på. Den ene af tingene i forhold til vedligeholdelse af anlægget er; beskidte overflader. Det giver næsten sig selv at hvis overfladerne er beskidte så kommer der ikke lige så meget lys igennem og så performer de ikke lige så godt. Du kan derfor med fordel vaske overfladerne rene efter behov. Brug en blød børste som du også ville bruge til bilen og vask af i sæbevand.

Derudover bør du sikre dig at ingen skygger falder på solvarmeanlæggets overflader, eftersom at skygge ikke er lige så effektiv som direkte sollys.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Vi har fingeren på pulsen, og er opdateret omkring de nyeste teknologier

For at kunne give vores kunder den bedst mulige rådgivning, er det nødvendigt for os altid at være opdaterede om de nyeste metoder og teknologier på markedet. Derfor sørger vi for, altid at have fingeren på pulsen og følger aktivt med i alle nye teknologier inden for alle typer af energikilder.

Derfor kan du være sikker på, at den rådgivning du får hos os altid, er baseret på opdaterede viden. Vores kompetente medarbejdere går altid til opgaverne med et stort smil, og arbejder effektivt i hele processen. Vælger du Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus som din VVS-installatør til dit nye solvarmeanlæg, så kan du være sikker på at du får en langtidsholdbar løsning. Vores mål er at skabe optimale og effektive energiløsninger, som skaber mest mulig værdi for kunden.

Optimer dit hjem med solvarmeanlæg – Kontakt Hjelm-Henriksen VVS i dag!

Få et solvarmeanlæg til dit hjem – Kontakt Hjelm-Henriksen VVS i dag!

Få uforpligtende rådgivning og information om solvarmeanlæg. Vores erfarne team er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Optimer dit hjem med bæredygtig solenergi. Kontakt os nu for at realisere energibesparelser og miljømæssige ambitioner!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.