Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Beregn husets energimærke med gratis energiberegner

Beregn husets energimærke med vores gratis energiberegner! Få indsigt i boligens energimæssige tilstand og få udregnet et estimat af potentielle besparelser ved energirenovering. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at implementere en ny energikilde eller optimere på eksisterende installationer i dit hjem.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus hjælper vi dig med at finde frem til den bedst mulige energiløsning. Det hele starter med en energiberegning, hvor vi beregner energimærket og potentialet for energirenovering af boligen. Du kan med fordel bestille et Energitjek af boligen, som er vores tilbud på energimærkning, hvor vi gennemgår din boligs energimæssige og byggetekniske tilstand.

Med et energitjek får du altså en komplet gennemgang af din bolig og konkret vejledning til energiforbedring af boligen. Bestil et Energitjek hos Hjelm & Henriksen og få præsenteret mulighederne for at forbedre energimærket!

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Beregn hvilket energimærke huset har

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh, samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Du kan prøve energiberegneren her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få energirådgivning baseret på din beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energimærkning spiller en stor rolle ved hussalg

Vores generelle erfaring er, at energimærkning spiller en ekstrem stor rolle i forbindelse med hussalg, da mærkningsordningen gør det overskueligt at sammenligne forskellige boligers energiforbrug. Dertil kommer, at boliger med et godt energimærke sælges oftest til en højere pris end sammenlignelige boliger med et dårligere energimærke. Dette er en vigtig vinkling at have med i sine overvejelser, da en del af investeringen i et nyt og moderne varmeanlæg kan betales tilbage gennem et eventuelt fremtidig hussalg.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Skalaen for beregning af energimærke

Energimærkets skala er i de senere år blevet ændret, hvor skalaen i dag går fra “A2020” til “G”. Ved mærkning af “A2020” skal det forstås sådan, at det er den mest energieffektive form, hvorimod “G” er den mindst energieffektive form. Hvis skalaen virker lidt uoverskueligt, kan det være en fordel at sammenligne skalaen med de energimærker, som vi kender fra blandt andet vaskemaskiner, køleskabe, frysere mv.

Hvordan beregnes energimærke?

Energimærket på huse indikerer bygningens energimæssige kvalitet og er derfor et mål af energieffektiviteten, hvor der medregnes varme-, el-, og vandforbrug samt effektiviteten af vinduer, døre, loftisolering, murværk, tag m.m. Gennem vores Energitjek kan du få en vurdering af ovenstående samt en detaljeret rapport over din boligs energimæssige tilstand.

Vi står klar med råd og vejledning

Hos Bedre Energi Aarhus C er vi stolte af at kunne kalde os for BBA Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at din lokale energiekspert har den nødvendige viden og erfaring, som det kræves for, at kunne tilbyde kyndig ekspert rådgivning. Vores pointe er blot, at du ved valg af os, som din professionelle samarbejdspartner bliver præsenteret for samtlige energirigtige løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Vi tilbyder energiberegning og energioptimering

Når du har foretaget en energiberegning af din bolig, og set hvilket energimærke din bolig har, så kan du tage stilling til om din bolig skal energioptimeres. Vælger du Bedre Energi Aarhus, så er du garanteret en kompetente samarbejdspartner i forbindelse med energiforbindelsen af din bolig eller erhvervsejendom.

Vi energioptimerer ud fra begrebet totalløsning. Det betyder, at vi overtager hele projektet og sørger for levering af de rette materialer, samt koordinering af de nødvendige håndværkere. Det betyder også, at den pris vi aftaler er den endelige pris for hele projektet. Altså vil du aldrig støde ind i uforudsete omkostninger, når du har handlet med os. Vi bryster os af at have en fuldstændigt transparent og ærlig prismodel!

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme og indeklima

Læs mere om energiløsninger:

Her har vi samlet relevant information omkring de forskellige energiløsninger, som vi udfører. Du vil finde svar på mange generelle forespørgsler, og indledningsvist få relevant information om de forskellige energikilder og løsninger. Har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.