Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Energiløsninger til boligen

Føler du at din bolig forbruger for meget energi? Har du mistanke om at varmesystemet i uorden eller ikke ordentligt reguleret? Hvad er status på isolering og termostaterne i min bolig? Der er mange spørgsmål, som umiddelbart kan være svære at svare på og selv mindre fejl kan være årsag til flere unødvendigt højt forbrug af energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Bestil et Energitjek og hør om dine muligheder

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus kan du få gennemgået din bolig for at finde dine muligheder for at energioptimere. Det kalder vi et energitjek! Vi tilbyder både et basis og udvidet tjek – læs mere om energitjekket som løsning, priser og fordele.

Vi har certificerede energivejledere, som er parate til at hjælpe dig med din aktuelle opgave. Vi er uvildige, hvilket vil sige at vores løsninger 100% er målrettet dine behov, og vi optimerer ud fra dine behov. Det kan vi gøre, da vi ikke har nogle former for aftaler med energiselskaber eller varmeværker, som giver incitament til at fremhæve dem frem for den bedste løsning.

Med en energiløsning fra os, får du en komplet løsning, der fungerer som den skal. Det vil sige, at vi først kører når hele installationen spiller. Det er vores garanti til vores kunder.

Vi arbejder med kundespecifikke energiløsninger

Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Energi Århus C står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde de bedste energiløsninger. Vi har Certificerede Energivejledere, der kan hjælpe dig, når du skal tage en beslutning om dit anlæg. Det gælder uanset om, det er en installation af en ny energikilde eller en servicering af dit gamle anlæg. Der er i dag et bredt udvalg af forskellige energiløsninger, derfor kan det ofte være svært at overskue, hvilken løsning man skal vælge. Det vil vi gerne hjælpe dig med.
Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne. Det betyder, at vi kun vejleder dig ud fra vores egne erfaringer og dine behov. På denne måde kan vi sammen finde en energiløsning, der passer præcis til boligen og husstandes behov. Både vores energivejledere og håndværkere er professionelle fagudlærte folk, der går højt op i at give vores kunder den bedste service. Vi leverer kun energiarbejde af højeste kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Vores netværk giver dig adgang til moderne løsninger

Vi ved om nogen, at markedet for energikilder, energioptimering og energiløsninger løbende er i udvikling. Derfor ser vi vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle specialister i energi og VVS, som en vigtig kilde til ny viden og information. Vi beriger os med viden gennem sparring blandt vores kyndige og dygtige kollegaer.

01
01

Derfor kan du ved valg af Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Energi Aarhus C sikre dig en lokal VVS- og energiekspert, som altid er opdateret med den nyeste viden på markedet. Omend det gælder arbejdsteknikker, løsninger eller lovgivning, så er vi altid klar til besvarelse af dine eventuelle tvivlsspørgsmål.

Vores netværk sikrer dig altså, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle energiløsninger, som findes på markedet. Det sikrer dig størst tilfredshed med din fremtidige investering.

Kontakt os allerede i dag, og sammen kan vi skræddersy en løsning, som passer til netop din husstands behov. Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Aarhus C ser vi frem til at høre fra dig.

Vi giver dig overblikket over de moderne energiløsninger

Det kan være uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger, som findes på markedet i dag. Her på siden har du adgang til relevant information, som forhåbentligt kan spare dig tid, og i sidste ende skabe det fulde overblik. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og start med at få lavet et energitjek, hvor vi gennemgår din boligs energiforbrug, isoleringsgrad, brug af termostater m.v.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Læs mere om de forskellige energiløsninger:

Vi løser mange forskellige energiopgaver, og kan garanteret hjælpe dig med din. Herunder finder du links, som henviser til vores forskellige energiløsninger. Uanset om du skal have installeret gulvvarme, solvarme, fjernvarme eller måske endda en pool, så kan vi løse opgaven for dig. Vores dygtige medarbejdere har som tidligere beskrevet stor erfaring med mange forskellige energiløsninger, og vi kan med garanti skabe den mest optimale energiløsning til din bolig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.