Badeværelses renovering i Helgenæs

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Jan og Christian Hjelm Henriksen

Tropisk varme i det kolde nord

Omdan dit badeværelse til en tropisk fristed, selv i de koldere egne.

Da et par vendte hjem til Ebeltoft efter år i Singapore, tog de varmen fra de eksotiske klimaer med sig og omskabte deres badeværelse. Med Grohe armaturer og toilet, en Duravit håndvask og en elegant sauna, fik de skabt et unikt rum. Messingdetaljerne, den grønne brusevæg fra Grohe og saunaen fra Saga Trim med særligt træ og belysning tilfører rummet en autentisk, tropisk følelse.

De lyse overflader danner en charmerende kontrast til de farverige accenter, hvilket skaber en luksuriøs atmosfære af forkælelse. Her kan man varme op i saunaen og køle ned i en brusebad, der simulerer en kølig sommerregn. Den minimalistiske elegance fremhæves af de rene linjer på gulve fra Jensen Gulve Aps og ubrudte flader, lette at vedligeholde takket være afløb og glas-skraber fra Unidrain, samt gulvvarmesystemet fra Roth Clime Comfort.

– Efter at have boet i udlandet i mange år, har vi fundet glæden i mere fremtrædende detaljer end den typiske, nordiske stil. Vores badeværelse minder os om vores gode tid i Singapore – dér havde vi pool; nu har vi sauna, fortæller parret.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.